AQUA PARK Călimănești-Căciulata


AQUA PARK CĂLIMĂNEȘTI-CĂCIULATA vă așteaptă în stațiunea Călimănești-Căciulata din județul Vâlcea. COZIA AQUA PARK oferă stațiunii Călimănești-Căciulata un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apă termală la o temperatură între 28 ◦C - 37 ◦C.

 

DOTĂRI AQUAPARK CĂLIMĂNEȘTI-CĂCIULATA: 11 Bazine interioare și exterioare; Incintă încălzită; 8 Tobogane exterioare și 2 topogane interioare; 1.400 șezlonguri; Restaurant cu autoservire.

 

FACILITĂȚI AQUAPARK CĂLIMĂNEȘTI-CĂCIULATA: Piscine interioare și exterioare, dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, saună. Cozia Aqua Park comunică cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces situat de-a lungul falezei râului Olt. AquaPark-ul din stațiunea Călimănești-Căciulata este un loc în care puteți avea parte de relaxare și de agrement.

 

Din 5 Iunie 2018, pentru accesul turiștilor la piscinile din cadrul Complexului Balnear Cozia se aplică următoarele tarife:

 

Pentru turiștii care sunt cazați în Complex Balnear Cozia (HOTEL COZIA, HOTEL OLTUL, HOTEL CĂCIULATA) și Vilele Liliacul & Trandafirul, tarifele pentru accesul multiplu la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia sunt următoarele:

-acces multiplu adult, de luni până vineri: 20 lei/zi/adult.

-acces multiplu copil, de luni până vineri: 10 lei/zi/copil.

-acces multiplu adult, sâmbăta și duminica: 25 lei/zi/adult.

-acces multiplu copil, sâmbăta și duminica: 15 lei/zi/copil.

 

Pentru turiștii care nu sunt cazați în Complex Balnear Cozia (HOTEL COZIA, HOTEL OLTUL, HOTEL CĂCIULATA) și Vilele Liliacul & Trandafirul, tarifele pentru accesul unic la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia sunt următoarele:

-acces unic adult, de luni până vineri: 25 lei/zi/adult.

-acces unic copil, de luni până vineri: 10 lei/zi/copil.

-acces unic adult, sâmbăta și duminica: 30 lei/zi/adult.

-acces unic copil, sâmbăta și duminica: 15 lei/zi/copil.

 

PROGRAM AQUAPARK Călimănești - Căciulata:

Luni-Joi: 9:00-20:00

Vineri și Sâmbătă: 9:00-21:00

Duminica: 9:00-20:00 

 

TARIFELE PENTRU MASAJ:

*În cadrul Aqua Park Cozia, tariful practicat pentru masaj general va fi de 25 lei/persoană/30 minute.

* În cadrul Bazelor de tratament Cozia și Hotel Central tarifele practicate pentru masaj sunt:

-masaj general: 20 lei/persoană/30 minute.

-masaj parțial: 10 lei/persoană/15 minute.

 

Informațiile prezentate pe această pagină sunt valabile la data publicării acestui articol. Ulterior pot să apară modificări de tarife, program, dotări, facilități etc.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare