Tichete | Vouchere de Vacanță


Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL din Pitești acceptă plata vacanțelor dumneavoastră în România - vacanțe în hoteluri și în alte tipuri de unități de cazare licențiate, vacanțe pe litoralul românesc și la munte - cu Tichete de Vacanță (vouchere) emise de SODEXO - TURIST PASS, CHEQUE VACANCES, EDENRED - TICKET VACANȚĂ.

La Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL din Pitești aveți posibilitatea să plătiți cu Tichete de Vacanță (vouchere) cazarea la oricare dintre unitățile de cazare clasificate turistic din România.

În cazul în care doriți să mergeți în vacanță în România și aveți Tichete de Vacanță (vouchere) emise de SODEXO - TURIST PASS, CHEQUE VACANCES, EDENRED - TICKET VACANȚĂ, în funcție de valoarea totală a pachetului de servicii turistice cumpărate, pot exista următoarele situații:

- Valoarea de plată la agenție este egală cu valoarea tichetelor de vacanță - caz în care pentru plata serviciilor turistice plătiți doar cu tichetele de vacanță pe care le aveți. Este varianta ideală, în care nu mai aveți nevoie de bani pentru a achita serviciile turistice comandate la agenția de turism.

- Valoarea pachetului de servicii turistice comandate la agenția de turism este mai mare decât a tichetelor de vacanță pe care le aveți. În acest caz diferența dintre valoarea pachetului de servicii turistice cumpărate de la agenția de turism și valoarea tichetele de vacanță de care dispuneți o achitați cu bani (numerar, ordin de plată, card bancar etc.).

- Valoarea serviciilor turistice comandate la agenția de turism este mai mică decât valoarea tichetelor de vacanță pe care le aveți. În acest caz trebuie să adăugați servicii turistice suplimentare (număr mai mare de zile de cazare; confort sporit al camerelor de cazare; servicii de masă de valoare mai mare etc.). Legislația nu acordă dreptul unităților de cazare și agențiilor de turism să achite rest în bani la plata cu tichete de vacanță.

Pentru ca Tichetele de Vacanță (voucherele) să fie acceptate de către Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL din Pitești, trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie pe numele turistului care beneficiază de vacanță; să aibă elementele de securitate vizibile și în bună stare; să nu fie expirate; să nu fie perforate sau capsate; să nu fie lipite; să nu fie îndoite sau pliate; să aibă codul de bare intact.

La Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL din Pitești găsiți peste 300 oferte de cazare pe litoralul românesc, în toate stațiunile estivale și în Delta Dunării.

La Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL din Pitești găsiți pachete de servicii turistice de odihnă și tratament în toate stațiunile balneoclimaterice, în cele mai cunoscute și apreciate destinații de vacanță la munte, în toate unitățile de cazare clasificate turistic din România.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare