Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA GRIFID CLUB HOTEL


Descriere



Localizare

Arabella Grifid Club Hotel este localizat in Nisipurile de Aur, la doar 100 m de plaja si la 50 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul Arabella Grifid Club pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: cine festive si petreceri barbeque (iulie-august), umbrele si sezlonguri pe plaja (in limita disponibilitatii), bar pe plaja, 3 restaurante a la carte, acces gratuit la Aqua Park-ul din incinta hotelului Grifid Bolero, receptie 24/7, restaurant principal, snack restaurant, lobby bar, bar la piscina, bar de noapte, parcare (contra cost, disponibilitate limitata), magazin de suveniruri, Wi-Fi gratuit in lobby si in camere, rent a car, spalatorie/calcatorie, birou schimb valutar, magazin, asistenta medicala, sala, centru SPA & Relax, activitati sportive, programe de animatie pentru adulti si copii, 2 piscine exterioare dintre care una cu sectiune speciala pentru copii, tobogan, umbrele, sezlonguri si prosoape la piscina, piscina interioara incalzita, tratamente SPA (contra cost - hammam, baie de aburi, sauna, cada cu hidromasaj, masaj), salon de infrumusetare (contra cost), fitness, biliard (contra cost), mini fotbal electronic (contra cost), gimnastica, aerobic, pilates, teren multifunctional (baschet, tenis, volei, fotbal), gimnastica in apa, darts, discoteca, programe de animatie pentru adolescenti (13-16 ani), mini club pentru copii (4-12 ani), mini disco, servicii de babysitting (contra cost; varsta minima 4 ani), sala de conferinte. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati camere

Camerele au fie vedere partiala la mare fie vedere directa la mare si dispun de baie cu cada si dus, uscator de par si oglinda cosmetica, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), mini bar (gratuit; in fiecare zi - apa, bauturi racoritoare, bere), balcon. In camerele de tip Junior Suite si Family oaspetii beneficiaza si de facilitati de preparare a ceaiului/cafelei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
AC ( aer conditionat )
Bar
Parcare
Fitness
Camere familii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
piscină interioară

Locatie