Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost renovat in anul 2011 si are 432 de camere.

Tip masa: All Inclusive

Localizare:Hotelul este situat pe plaja, la 71 km de centrul orasului Antalya, la 70 km de aeroport si la 5 km de orasul Manavgat.

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip si are o lungime de 230 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului au televizor, minibar, seif (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless (contra cost), telefon, baie cu cada sau cabina de dus, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, turcesc, barbeque), 4 baruri, cafena, piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, 3 tobogane, amfiteatru, muzica live, polo, minifotbal, sah, lectii de gatit, boccia, miniclub, minidisco, club de tenis, jocuri de carti, sala de conferinta, internet wi-fi in lobby, fitness, baie turceasca, sauna, camera TV, minigolf, voley pe plaja, gimnastica si aerobic, darts, baschet.
Servicii cu plata: room service, telefon, seif, sala de jocuri, internet cafe, wi-fi in camera, masaj, coafor, magazine, doctor, inchirierea echipamentelor sportive, sporturi nautice motorizate.

Facilitati copii: piscina, loc de joaca.

Tip masa: All Inclusive

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip si are o lungime de 230 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti); in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.kayahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie