Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel AQUA PRESIDENT

Baile Felix, Romania

Descriere

OFERTĂ REVELION 2019

Hotel AQUA PRESIDENT Băile Felix

Perioadă tarife speciale de Revelion: 27 Decembrie 2018 - 04 Ianuarie 2019 

PACHETUL INCLUDE:

-Cazare 4-5-6 sau 7 nopți în cameră dublă, cu pensiune completă bufet suedez;

-Exclusiv băuturi alcoolice;

-Masa Festivă de Revelion 2019;

-Carnaval în data de 01 Ianuarie 2019;

-Acces gratuit Aqua Park.

În cadrul mesei Festive de Revelion este inclusă și băutura. Turiștii cazați în Hotel AQUA PRESIDENT vor servi cina Festivă de Revelion și cea de Carnaval în restaurantul Hotelului AQUA PRESIDENT.

ATENȚIE! Locurile disponibile pentru cazare, masă și divertisment REVELION 2019 sunt în număr limitat. Aveți posibilitatea să verificați numărul locurilor disponibile, să aflați tarifele pentru acest pachet servicii Revelion 2019 și să efectuați rezervarea folosind sistemul de rezervări existent pe această pagină. Introduceți prima zi de cazare (Data de plecare sau Checkin) 27, 28, 29, 30 sau 31 Decembrie 2018 și la data de întoarcere din sejur (Checkout) selectați o zi, astfel încât sejurul dumneavoastră de Revelion să cuprindă cel puțin 4 nopți cazare și cel mult 7 nopți cazare.

Pentru detalii suplimentare și pentru rezervări aveți posibilitatea să contactați Agenția de Turism CARPAȚI TRAVEL la numărul de telefon: 0248 218 100 (Sediul 1 Pitești - Mobilux) sau 0248 241 077 (Sediul 2 Pitești - Fortuna). Solicitați informații suplimentare și prin e-mail office@carpatitravel.ro.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie