Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Un hotel tip boutique, amplasat pe stancile coastei Amalfi, Casa Angelina are toate ingredientele pentru o vacanță de neuitat, de la priveliști spectaculoase la facilități excelente de spa.

Modernă și elegantă, Casa Angelina oferă servicii de inaltă calitate și camere frumoase, cu vedere la Marea Mediterană. Orașul Praiano este aproape.

Oaspeții se pot relaxa in piscina panoramică in aer liber, amplasată pe una dintre terasele Casei Angelina, sau pot folosi liftul din sticlă al hotelului și apoi să coboare cele 200 de trepte pană la plaja bine dotată. Proprietatea organizează excursii personalizate pe una dintre bărcile sale private ancorate aici.

Alternativ, oaspeții pot opta pentru un tratament spa relaxant. Centrul spa oferă o piscină interioară incălzită, o saună și o sală de sport cu cele mai noi echipamente de fitness. De asemenea, oaspeții se pot bucura de masaje, pot participa la cursuri de pilates sau pot beneficia de un tratament de infrumusețare.

Casa Angelina are 2 restaurante. Un Piano Nel Cielo servește preparate tradiționale, iar restaurantul de la piscină, Seascape All Day Casual Dining Restaurant, servește specialități mediteraneene. După aceea, oaspeții se pot relaxa la Seascape Bar, locul perfect pentru a savura cocktailuri și a asculta muzică. Oaspeții beneficiază de room-service nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie