Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA AKTI ZEUS HOTEL


Descriere

Atlantica Akti Zeus este situat pe malul mării din Amoudara, în Creta, așa că se potrivește preferințelor fiecăruia, indiferent dacă sunteți iubitor de piscină sau de plajă. Cu o transformare din cap până în picioare, acest hotel oferă opțiuni de cazare elegante, de la camere doar pentru două persoane până la camere de familie cu o piscină chiar la ușa dumneavoastră. Dacă acest lucru nu este de ajuns, bucurați-vă de acces nelimitat la o experiență de vacanță de neuitat în parcul acvatic al hotelului.

Localizare

Hotelul este situat in Amoudara Herakliou, la câțiva pași de plaja Amoudara. Zidurile venețiene se află la 11 km de Atlantica Akti Zeus Hotel, iar Muzeul Arheologic din Heraklion este la 12 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 15 km de hotel.

Facilitati hotel

Atlantica Akti Zeus Hotel oferă unități de cazare cu un centru de fitness, parcare privată gratuită, o grădină și o terasă. Cu un restaurant, hotelul de 4 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, un serviciu de concierge și schimb valutar.

Facilitati camera

Camerele de la hotel sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și seif. La Atlantica Akti Zeus Hotel, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape. Oaspeții de la unitatea de cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet sau american.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie