Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA CALDERA PALACE


Descriere

Situată în Hersonissos, la 100 de metri de plaja Analipsi, Atlantica Caldera Palace are un restaurant, piscină sezonieră în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. De asemenea, proprietatea are un lounge comun, un bar și o grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, room service și schimb valutar.

Localizare

Plaja Aposelemis se află la 1,4 km de Atlantica Caldera Palace, iar plaja principală Anissaras este situată la 2,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 16 km de proprietate.

Facilitati hotel

Atlantica Caldera Palace are terasă. Acest complex oferă facilități de tenis de masă şi serviciu de închirieri auto. Complexul ofera de asemenea 5 piscine, sala de fitness, spa si centru de wellness.

Facilitati camera

Camerele complexului sunt prevăzute cu aer condiționat, birou, frigider, fierbător, cutie de valori, minibar, TV cu ecran plat și baie privată cu o cadă. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, iar unele camere au balcon. Toate camerele de la Atlantica Caldera Palace includ lenjerie de pat şi prosoape. La cazare se oferă în fiecare zi un mic dejun continental.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie