Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bull Escorial and Spa


Descriere

Amplasare

Situat pe o stradă principală, acest hotel la plajă este perfect pentru familiile cu copii și se află chiar în inima orașului Playa del Inglés. Cel mai apropiat aeroport este Gran Canaria - Las Palmas (LPA) și se află la aproximativ 30 de km.

Dotări

Cele 250 de camere și camere duble sunt împărțite pe 9 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei, minigolf și partide de golf. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, bowling și aerobic, iar contra cost biliard și un joc de darts. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și solariu. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie