Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 4 hoteluri

Jupiter, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel MAJESTIC Jupiter este situat în partea de nord a stațiunii Jupiter Hotel MAJESTIC este amplasat la o distanță de aproximativ 50 m până la plajă Hotel MAJESTIC nu acceptă cazare cu animale de companie MASA în Restaurant MAJESTIC Jupiter și pe . . .

Jupiter, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotel DELTA este situat în stațiunea Jupiter la o distanță de 50 m de plajă MASA se poate servi la Restaurantul propriu clasificat 3 stele NOU Mic dejun se servește în regim bufet prânzul și cina se servesc a-la-carte în regim cont valoric Mic dej . . .

Jupiter, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Complex IRIS NALBA MIMOZA clasificat 3 stele  este renovat și remobilat Complex IRIS NALBA MIMOZA este situat în centrul stațiunii Jupiter la o distanță de 100 de metri de plaja Jupiter Complexul hotelier este întins pe 15000 de mp și cuprinde trei h . . .

Jupiter, Romania
CAZARE LITORAL 2018 - România

Hotelul Capitol este situat in centrul statiunii aproape de malul marii MASA restaurantul propriu 3 mic dejun pranz si cina in sistem bufet suedezLa cazarea in hotel se va achita o garantie de 50 leipersoana cash garantie ce va fi restituita in momen . . .