Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Bangkok, Thailanda Vezi locatia pe harta

CIRCUIT THAILANDA BANGKOK PHUKETZIUA 1 16012023Intalnire la ora 0900 pe Aeroportul International Otopeni cu insotitorul de grup si ceilalti participanti la acest program Se vor face toate formalitatiile necesare pentru check-in si se merge catre poa . . .

Krabi, Thailanda Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREKrabi la Playa Resort este situat la doar 300m de plaja Nopparat Thara la 71km de Gastropo Fossils The World Museum Aeroportul International Krabi se afla la aproximativ 191km distantaFACILITATIAcest hotel pune la dispozitie 1 restaurant si . . .

Krabi, Thailanda Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREPakasai Resort Ao Nang Krabi este situat la doar 350m de plaja Nopparat Thara la 7km de Gastropo Fossils The World Museum si la doar 15 km de Wat Tham Sua- Templul Pesterii Tigrului Aeroportul International Krabi se afla la aproximativ 19k . . .

Krabi, Thailanda Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREPeace Laguna Resort and Spa Krabi este situat la doar 300m de plaja Ao Nang la 63km de Gastropo Fossils The World Museum si la doar 149 km de Wat Tham Sua- Templul Pesterii Tigrului Aeroportul International Krabi se afla la aproximativ 187 . . .

Karon Beach, Thailanda Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREPhuket Orchid Resort Spa este situat la doar 150m de plaja Karon si la 47km de Templul Chalong Aeroportul International Phuket se afla la aproximativ 305 km distantaFACILITATIAcest hotel pune la dispozitie 3 restaurante si 1 barPlaja Karon . . .