Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASHLEE HUB PATONG RESORT


Descriere

Ashlee HUB Hotel are vedere la Marea Andaman şi este situat în apropiere de zonele comerciale și de restaurante. Oferă WiFi gratuit și o piscină pe acoperiș, cu lounge bar. Ashlee HUB Hotel se află în inima orașului Patong, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și la 10 minute pe jos de strada Bangla, cu viaţă de noapte intensă. Oraşul Phuket este la 25 de minute cu maşina. Oaspeţii se pot relaxa în piscina spa şi se pot antrena în centrul de fitness. Hotelul are o baie de aburi. Este disponibil şi un birou de turism. Restaurantul Mix Bistro serveşte preparate locale, asiatice şi internaţionale. Air Rooftop Bar & Lounge are vedere spectaculoasă la apusul soarelui şi oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.

Localizare

Ashlee HUB Hotel se află în inima orașului Patong, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și la 10 minute pe jos de strada Bangla, cu viaţă de noapte intensă. Oraşul Phuket este la 25 de minute cu maşina.

 

 

 

Facilitati Hotel

Ashlee HUB Hotel are vedere la Marea Andaman şi este situat în apropiere de zonele comerciale și de restaurante. Oferă WiFi gratuit și o piscină pe acoperiș, cu lounge bar.

Oaspeţii se pot relaxa în piscina spa şi se pot antrena în centrul de fitness. Hotelul are o baie de aburi. Este disponibil şi un birou de turism.

Restaurantul Mix Bistro serveşte preparate locale, asiatice şi internaţionale. Air Rooftop Bar & Lounge are vedere spectaculoasă la apusul soarelui şi oferă gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.

Camerele sunt decorate în culori calde, cu pardoseală din gresie. De asemenea, acestea au balcon privat. Unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat, seif şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.