Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietatea luxoasă Amari Phuket se află la cativa pasi de plaja Patong si oferă plajă privată cu vedere spectaculoasă la Marea Andaman. Are 2 piscine in aer liber, un centru spa luxos si 2 optiuni culinare. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Amari Phuket se află in sudul insulei Phuket, la 1,5 km de Bangla Road si de centrul comercial Jungceylon, si oferă servicii gratuite de transfer la plaja Kata. Aeroportul International Phuket se află la 55 de minute de mers cu masina.

Camerele sunt luminoase si aerisite si oferă balcon privat si vedere frumoasă. Acestea includ TV prin satelit, DVD player si facilităti de ceai/cafea.

Centrul spa Breeze oferă o gamă largă de tratamente de infrumusetare. In pavilioanele orientate spre mare se oferă masaje si terapii de relaxare. De asemenea, hotelul are piscină spa in aer liber si centru de fitness.

La Gritta serveste mancăruri italiene cu pizza gourmet, paste proaspete, deserturi delicioase si pune la dispozitie o listă bogată de vinuri. Oaspetii se pot bucura de mese la malul mării la Rim Talay si la spectaculosul restaurant Jetty. De asemenea, au la dispozitie băuturi si gustări la piscina Rim Talay si la barurile Samutr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie