Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acestă unitate de cazare, amplasată in Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, este orientată către Marea Andaman. Aceasta vă oferă 2 localuri unde puteti lua masa, 2 piscine in aer liber si camere spatioase, prevăzute cu un balcon privat si o conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveste zilnic un mic dejun si oferă un meniu fix la pranz si la cină. Snackbar-ul Pool serveste băuturi, precum si mese usoare, cum ar fi sandvisuri, salate si deserturi.

Andaman Seaview - SHA Plus, Karon Beach se află la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităti comerciale si culinare. Aeroportul International din Phuket se găseste la 1 oră de mers cu masina. Se oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport.

Camerele Hotelului Andaman Seaview sunt moderne, au aer conditionat si pardoseli cu gresie si sunt amenajate cu accente chino-portugheze. Acestea includ un TV cu programe prin cablu, facilităti pentru prepararea ceaiului/cafelei si un minibar. Băile private au chiuvete duble si o cadă.

Oaspetii se pot destinde cu un masaj in centrul Samunprai Spa, pot merge la salonul de frizerie/infrumusetare sau se pot antrena in sala de gimnastică. Printre alte facilităti disponibile se numără un birou de turism si un centru de afaceri. Copiii pot face o baie in piscină sau se pot distra pe terenul de joacă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie