Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GILI LANKANFUSHI MALDIVES

Descriere

Gili Lankanfushi se înalţă deasupra Oceanului Indian şi are spaţii de cazare luxoase, amplasate aproape de soare şi de mare. Acest hotel oferă acces gratuit la Wi-Fi, centru spa relaxant şi o piscină în aer liber, cu vedere la ocean.
Localizare

Gili Lankanfushi Maldives este situat pe insula privată Lankanfushi din Atolul Malé, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional din Malé .

Facilitati Hotel

Acest hotel oferă acces gratuit la Wi-Fi, centru spa relaxant şi o piscină în aer liber, cu vedere la ocean. Centrul spa elegant are podea din sticlă şi oferă programe de yoga şi tratamente ayurvedice tradiţionale. Alte activităţi de recreere includ tenis, scufundări şi excursii de o zi pe insulă. Oaspeţii pot savura vin de înaltă calitate şi ciocolată gourmet la The Wine Cellar şi Underground Chocolate Cave. Restaurantul By the Sea serveşte preparate fusion cu specific japonez şi peruan. Main Restaurant and Bar oferă bufete internaționale. Over Water Grill serveşte fructe de mare proaspete şi are vedere panoramică la Oceanul Indian.

Facilitati Camere

Toate unităţile de cazare ecologice oferă terasă privată la soare, o grădină acvatică, un TV cu canale prin cablu/satelit, DVD player şi sistem audio surround marca Bose. De asemenea, acestea includ un espressor şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.