Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.

Descriere

HOTEL: la intrarea in Mamaia, in partea de sud, la 90 m de plaja. Hotelul, dat in folosinta in 2010 dispune de 75 duble cu pat matrimonial, 5 duble lux si 10 apartamente lux repartizate pe 5 etaje. Facilitati: restaurant 200 locuri, bar la receptie, spa ( sauna, masaj, aparate body building), sala conferinta 200 locuri, salon infrumusetare, piscina exterioara (dupa 15 iunie),  lift. Turistii au acces gratuit la plaja privata a hotelului si au asigurate 2 sezlonguri / camera.CAMERE: balcoane spatioase de 7.5 mp (dotate cu masuta si  fotolii), aer conditionat, minibar, seif , grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si baie,  LCD, internet  wireless gratuit.COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 6 ani – cazare si mic dejun gratuit; 7 – 12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din  micul dejun; patul suplimentar – 50% din tarif de adult. Peste 12 ani se considera adult si achita tarif integral. Copiii 0-2 ani beneficiaza de patut gratuit daca este solicitat in momentulrezervarii.MASA: restaurant propriu; mic dejun- bufet; pranz si cina – a la carte, card valoric. Nu se accepta animale de companie. Fumatul nu este permis in camere.Vezi mai mult
HOTEL: la intrarea in Mamaia, in partea de sud, la 90 m de plaja. Hotelul, dat in folosinta in 2010 dispune de 75 duble cu pat matrimonial, 5 duble lux si 10 apartamente lux repartizate pe 5 etaje. Facilitati: restaurant 200 locuri, bar la receptie, spa ( sauna, masaj, aparate body building), sala conferinta 200 locuri, salon infrumusetare, piscina exterioara (dupa 15 iunie),  lift. Turistii au acces gratuit la plaja privata a hotelului si au asigurate 2 sezlonguri / camera.CAMERE: balcoane spatioase de 7.5 mp (dotate cu masuta si  fotolii), aer conditionat, minibar, seif , grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, 2 telefoane in camera si baie,  LCD, internet  wireless gratuit.COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 6 ani – cazare si mic dejun gratuit; 7 – 12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din  micul dejun; patul suplimentar – 50% din tarif de adult. Peste 12 ani se considera adult si achita tarif integral. Copiii 0-2 ani beneficiaza de patut gratuit daca este solicitat in momentulrezervarii.MASA: restaurant propriu; mic dejun- bufet; pranz si cina – a la carte, card valoric. Nu se accepta animale de companie. Fumatul nu este permis in camere.