Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Prince Maurice


Descriere

Acest refugiu tropical din Poste de Flacq oferă suite si vile luxoase, cu aer conditionat si vedere la Oceanul Indian. Proprietatea are plaje izolate, iar oaspetii pot lua masa la exclusivistul restaurant plutitor Le Barachois. De asemenea, este disponibil un centru de spa si wellness.

Unitatea de cazare cu aer condiționat de la Constance Maurice Maurice include o terasă mobilată cu vedere la apă și o zonă de zi cu TV prin satelit. Există baie privată complet echipată, cu chiuvetă dublă. Unele suite sunt construite pe stalpi deasupra apei.

Constance Le Prince Maurice are 2 restaurante, care servesc preparate la grătar, fructe de mare proaspete si delicatese specifice insulei Mauritius. Laguna Bar oferă băuturi si diferite cocktailuri si are vedere atat la piscină, cat si la Oceanul Indian.

Oaspetii pot practica windsurfing si snorkeling pe plaja privată. Biroul de turism poate organiza gratuit o excursie cu o barcă avand fund de sticlă, drumetii sau o plimbare pitorească deasupra insulei cu elicopterul. Oaspeții care se cazează la Constance Prince Maurice beneficiază de transfer gratuit la 2 terenuri de golf cu 18 găuri (Links și Legends) cu panorame excepționale.

Aeroportul international Sir Seewoosagur Ramgoolam si orasul Port Louis se află la aproximativ 1 oră cu masina. Receptia are program non-stop si poate facilita inchirierea unui autoturism, iar oaspetii beneficiază de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie