Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotelul Lesse este complex de lux de 4 stele este situat in localitatea pitoreasca Hanioti, la doar 150 de metri de plaja. Complexul ofera 3 piscine cu forma neregulata, cu terase spatioase pentru plaja, precum si activitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi biliard, tenis de masa si mini golf.
Descriere camere:
Camerele si suitele moderne au chicinete mici si aer conditionat. Facilitatile includ TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, seif, fier si masa de calcat, precum si terasa sau balcon. In zonele publice se ofera acces gratuit la internet Wi-Fi.
Facilitati:
Hotelul Lesse este situat intr-un cadru relaxant, cu gradini luxuriante, si este inconjurat de padure si de maslini. Este disponibil un loc de joaca pentru copii. Facilitatile suplimentare includ sauna si cada cu hidromasaj.
Descriere masa:
Oferind optiuni de luat masa a la carte si tip bufet, Hotelul Lesse beneficiaza, de asemenea, de un bar la piscina si de un mini market. Dimineata este oferit un mic dejun bogat tip bufet. Sunt organizate seri tematice in fiecare saptamana.
Hotelul Lesse se afla la 700 de metri de centrul localitatii Hanioti, cu numeroasele sale magazine si restaurante. La doar o ora de mers cu masina de Salonic si de Aeroportul Makedonia, Hotelul Lesse ofera servicii de inchirieri biciclete si autoturisme. Hotelul ofera parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie