Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander Beach


Descriere

Descriere: Alexander Beach are vedere la apele albastre ale Marii Egee si se afla la doar 2 km de centrul orasului Alexandroupolis. Oaspetii de la Alexander Beach Hotel & Spa sunt intampinati cu o sticla de vin si un cos cu fructe.
Localizare: Centrul localitatii Nea Chili se afla la 500 de metri. Gara din Alexandroupolis este la aproximativ 4 km, iar Aeroportul Alexandroupolis este la 6 km.
Dotari camere: Camerele si suitele au TV LCD cu canale prin satelit, minibar si halate de baie. Unele camere se bucura de vedere directa la mare.
Facilitati hotel: Hotelul ofera facilitati de spa, 2 piscine si unitati de cazare elegante. Restaurantul Symposio este alegerea ideala pentru experiente culinare unicat, oferind o selectie larga de vinuri. Oaspetii pot savura o bautura sau un cocktail la bar, in lounge-ul elegant al hotelului. Cazinoul Thraki se afla in cadrul hotelului, iar oaspetii beneficiaza de intrare gratuita. Se ofera acces gratuit la internet Wi-Fi in toate zonele si este disponibila o parcare gratuita.
Tip masa: mic dejun
Website: www.alexbh.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.