Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

O3zone


Descriere

Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natura si Conferinte, situat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor, are pozitia de leader atat ca amplasare cat si din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite.
Hotelul dispune de 117 camere din care 111 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 5 apartamente standard si 1 apartament de lux; restaurant, centru Spa, sala de conferinta.
Centrul de conferinte: 3 sali
Pentru clientii cazati accesul la spa (piscina interioara, jacuzzi, saune si mini sala fitness) este gratuit, fara programare, In functie de locurile disponibile, cu respectarea normelor de preventie In vigoare.
Program functionare Spa: marti duminica 9:00 21:00, luni 14:00 21:00. Hotelul isi rezerva dreptul de a Inchide temporar centrul spa pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta. Aceste perioade vor fi comunicate In prealabil partnerilor.
Restaurantul O3zone cu o capacitate de 120 locuri
In cazul in care numarul turistilor cu demipensiune/pensiune completa este mai mic de 15 persoane, turistii vor putea comanda din meniul a la carte In valoarea mesei respective.
In perioadele vacantelor scolare precum si in weekenduri pe tot parcursul anului (ziua de vineri si sambata) tarifele cu mic dejun nu se aplica. Rezervarile pot fi facute doar la tarifele de demipensiune sau pensiune completa.
Camerele matrimoniale au o suprafata de 20 mp, sunt dotate cu un pat dublu de o dimensiune de 160 x 200 cm
Camerele twin au o suprafata de 20 mp, sunt dotate cu 2 paturi separate
Camerele au baie cu cabina de dus si beneficiaza de vedere catre munte sau catre padure, iar o parte dintre ele au balcon. In camerele fara balcon este posibil asezarea unui pat suplimentar (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.