Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Park

Bled, Slovenia

Descriere

Detalii ofertă
Ski pass în Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno de 4 sau 5 zile; Ski bus către stațiunile Krvavec și Vogel; Demipensiune cu mic dejun de tip bufet și cină cu 3 feluri de mâncare; Reduceri la centrul wellness Ziva; Wi-Fi; Parcare; Welcone Cocktail fără alcool pentru copiii cu vârsta până în 12 ani; Intrare gratuită la Castelul Bled pentru copiii cu vârsta până în 12 ani; Acces gratuit la piscina hotelului Golf (2 ore / zi); Acces până la ora 23:00 la centrul wellness Ziva (vinerea și sâmbăta ); Se achită la înscriere: taxa de stațiune 2 €/ persoană/ noapte; copii  6-12 ani: 1 €/ copil / noapte.  

Localizare
Hotelul Park este situat în centrul orașului Bled, cu vedere panoramică către Lacul Bled și Alpii Julian.

Facilități camere
Cele 217 camere sunt dotate cu aer condiționat și au o capacitate de 2-3 persoane.

Facilități hotel
Hotelul dispune de restaurant, Rikli pizzeria, cafenea, room service, rent a car, transfer, recepție, cameră pentru bagaje, ATM, Wi-Fi, spălătorie, parcare, magazin de suveniruri. De asemenea, hotelul oferă un centru SPA, piscine interioare, fitness și masaj. Tip de masă: Demipensiune.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.