Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Acest hotel de tip high-end, destinat adultilor, amplasat pe coasta golfului Torba, se afla la 8 km de Castelul Bodrum ce dateaza din secolul al XV-lea si la 30 km de Aeroportul Milas-Bodrum. Dotari camera: Camerele decorate modern  sunt dotate cu baie proprie, internet Wi-Fi gratuit, televizor smart de 42 de inch, minibar si balcon, precum si facilitati pentru prepararea de ceai si de cafea. Camerele modernizate au cada cu hidromasaj, iar unele ofera acces direct la piscina. Room service este disponibil non-stop. Facilitati hotel: Exista 4 restaurante, inclusiv optiuni italiene si de fructe de mare, plus 5 baruri si un club de noapte. Alte facilitati includ o piscina in aer liber si un centru spa cu o piscina interioara, precum si o sala de sport si cursuri de fitness.https://www.alkoclar.com.tr/thor-by-alkoclar-exclusive-bodrum

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.