Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOKOL

Borovets, Bulgaria

Descriere

Hotel Sokol 3* este situat la 300 m de centrul statiunii Borovets la 300 m de statia de jos a telegondolei. Hotelul a fost renovat in 2007.

  Hotelul Sokol 3* are urmatoarele facilitati: seif (contra cost), room service, lobby bar, restaurant, restaurant a la carte, sala de conferinte, spalatorie si calcatorie (contra cost), parcare pazita (gratuita). Nu se accepta animale de companie.

Gratuit: Internet cafe, fitness, vestiar pentru echipamentul de ski.

Contra cost: masaj, sauna, jacuzzi.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.