Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOLF 2

Bran

Descriere

 


Amplasare : Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf v ateapt s îi fii oaspete în orice perioad a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaia ideal atât pentru oaspeii în tranzit cât i pentru cei care doresc o vacan minunat.


 


Servicii : Servicii Hotel Wolf 2


Conditiile de cazare 


40 camere duble


10 camere duble deluxe


2 apartamente


2 apartamente deluxe (jacuzii, semineu)


2 camere pentru persoanele cu handica


 Metode de relaxare


pisicina semi-olimpica 250mp acoperita si incalzita – cu acces exterior vara


sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi


masaj, cosmetica


teren de tenis, bowling, biliard


terasa suspendata, foisoare cu gratare


Dotri hotel:Parcare supravegheat video,Restaurant, Bar de zi,Sal de conferine,Loc de joac pentru copii,Saun, Jacuzzi,


Dotri camere: Grup sanitar propriu,TV i anten satelit, Minibar,Seif,TelefonCapacitate: 2 camere persoane cu dizabilitati ,28 camere duble standard, 8 camere high ,


7 camere family , 3 camere deluxe, 4 camere family deluxe,2 junior suite  , 2 deluxe suite


 Restaurantul Taverna Lupilor alturi de cram v ateapt într-o atmosfer rustic întregit de instrumentiti populari. Meniul bogat în „bucate tradiionale” i nu numai, v invit s v incântai prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici putei organiza diverse evenimente speciale: nuni, botezuri, degustri de vinuri i chiar training-uri.


 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.