Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Budva

Budva, Muntenegru

Descriere

Budva este una din cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Marii Adriatice, concurand cu unele din cele mai luxoase si exclusiviste resort-uri europene . Zona de coasta, numita Budvanska Rivijera e centrul turismului muntenegrean, si este cunoscut pentru viata sa in timpul nopților, plajelor cu nisip si pentru arhitectura cu influente mediteraneene.Localizare
Hotelul Budva 4* este situat in centrul orasului Budva, in apropiere de Centrul Vechi si Port. Hotelul are acces facil catre zona comerciala si zona de distractie din Budva.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.