Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Merit Park


Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.

Descriere

Localizare:
Hotelul este localizat la 6 km de centrul orasului Girne si la 42 km de aeroportul Ercan.

Vezi mai mult
Localizare:
Hotelul este localizat la 6 km de centrul orasului Girne si la 42 km de aeroportul Ercan.

Facilitati

Cu camere renovate si modernizate - 227 de camere standard, 2 camere pentru persoane cu disabilitati, 26 de camere interconectate, 27 de apartamente, 2 apartamente deluxe și 2 apartamente king - Merit Park Hotel & Casino ofera o abordare distinctiva a serviciilor care depaseste standardul oferind confort si calitate in acelasi timp. Toate camerele dispun de aer conditionat, telefon direct, minibar, TV satelit, wi-fi, seif, room service 24 ore.