Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maryiotis

Constanta, Romania

Descriere

.Hotelul Maryiotis este situat in apropierea statinunii Mamaia si la numai 1 Km de centrul orasului.Hotelul dispune de restaurant in linie clasica cu o capacitate de 60 locuri(circuit inchis cu posibilitatea de desfasurare a unor activitati diverse), lobby bar cu capacitate de 28 locuri, parcare auto, centrala termica propie.
Camerele sunt dotate cu TV color cu cablu, minibar, telefon international, internet, fax, aer conditionat, baie individuala cu cada, exceptand garsonierele care au cabina de dus

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.