Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Condal Hotel

Benidorm, Spania

Descriere

Descriere HOTEL CONDAL:  
Acest hotel fantastic de 3 stele este special gandit pentru familiile cu copii si localizat in zona parcului Parque de Elche si a portului, la o scurta distanta de orasul vechi Benidorm. 

Tip masa: 
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL CONDAL: 
Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos pana in centrul vechi al statiunii, in zona de magazine si cafenele, iar in imediata apropiere se afla statia de taxi. Parcurile Mundomar, Terra Natura si Terra Mitica sunt la 10 minute de mers cu masina.

Plaja:
Hotelul se afla la 350 de metri fata de plaja Poniente.


Dotari camere: 
Hotel Condal are camerele simple, spatioase si luminoase, dotate cu televizor, seif, aer conditionat. Majoritatea sunt cu balcon.

Facilitati HOTEL CONDAL: 
Hotelul ofera o piscina si o terasa pentru plaja, snack bar, restaurant in regim bufet, sala cu TV.

Web: www.marenysol.com/hotel-condal-en-alicante.htm

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.