Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Guitart Central Park Resort & Spa

Costa Brava, Spania

Descriere

Guitart Central Park Resort & Spa este locul ideal pentru o vacanta extrem de placuta si originala.Sport si agrement
Hotelul vă ofera un program variat si complet de activităţi recreative şi sportive pentru copii, tineri şi adulţi, activităţi de zi şi de noapte, asigurandu-va astfel o vacanta de vis.

Localizare
Hotelul este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, la doar 250 de m de cea mai frumoasa plaja din statiune si 350 de plaja Fenals. In imediata apropiere a hotelului se gasesc foarte multe magazine, cluburi, baruri precum si o statie de autobuz.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.