Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOHO MALAGA

Malaga, Spania

Descriere

Descriere HOTEL SOHO MALAGA:
Hotelul este un hotel modern, deschis in 2014, care ofera clientilor un adevarat aspect stilat. Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos fata de plaja, la o distanta mica fata de centrul orasului, la 500 de metri de Catedrala din Malaga, si la cateva minute de University of Malaga, Catedrala din Malaga si Muzeu.

Tip masa: 
Mic dejun.

Localizare HOTEL SOHO MALAGA: 
Hotelul se afla la 8 km de Aeroportul din Malaga, ca atractii turistice Muzeul Picaso  se afla de asemenea la  aproximativ 20 de minute de mers pe jos. 

Dotari camere: 
Hotel Soho Malaga pune la dispozitie clientilor 28 de camere spatioase prevazute cu toate serviciile esentiale:  TV, aer conditionat, uscator de par, telefon,
mini-bar, seif, wifi gratuit. Unele camere au balcon.

Facilitati HOTEL SOHO MALAGA: 
Hotelul dispune de un snack bar, receptie cu serviciu 24h, serviciu de inchiriere masina/bicicleta, parcare. Restaurante, baruri si magazine sunt la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Web:  www.sohohotelmalaga.com

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.