Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Royal

Costinesti, Romania

Descriere

Hotel ROYAL - clasificat 3 stele - este un hotel nou, deschis în anul 2009. Situat la mică distanță față de plajă, în zona Golfului Francez, Hotel ROYAL beneficiază de vedere spre mare de la majoritatea camerelor, precum și de pe terasă. Construcție nouă și modernă, Hotel Costinești Royal reprezintă una dintre cele mai bune variante de cazare din stațiunea Costinești. Interioarele sunt amenajate elegant, în culori calde și odihnitoare. Camerele sunt spațioase și dotate corespunzător categoriei de 3 stele. Serviciile oferite de Hotel Costinești Royal sunt de calitate, personalul este amabil și ospitalier, astfel încât sejurul dumneavoastră să fie unul liniștit și relaxant. | DOTĂRI ȘI SERVICII Restaurantul are o capacitate de maxim 120 de persoane și se continuă la exterior cu o terasă cu vedere spre mare. Meniul are preparate cu specific românesc. Sala de banchet a hotelului are o capacitate de 150 de persoane și poate fi folosită pentru recepții, conferințe, banchete, petreceri etc. Parcare, Internet Wireless gratuit, cameră pentru bagaje, room service, transport gratuit Constanța gară - Costinești (minim 4 persoane) tur și retur, transport gratuit aeroport Kogălniceanu - Costinești (minim 6 persoane) tur și retur, transport gratuit aerodrom Tuzla - Costinești (minim 2 persoane) tur și retur. Nu se permite cazarea cu animale de companie. | DOTĂRI CAMERE Camerele duble cu pat matrimonial sau cu două paturi de câte o persoană sunt dotate cu grup sanitar propriu, mobilier nou, televizor LCD, DVD player, aer condiționat, minibar, balcon, telefon, Internet Wireless gratuit, seif. Garsonierele au în plus o canapea și jacuzzi. | LISTĂ FACILITĂȚI Internet; Sală de conferințe; Loc de joacă pentru copii; Parcare; Restaurant; Aer Condiționat | FACILITĂȚI COPII Copiii cu vârsta până în 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie