Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dome (K) Recomandat 3*+

Platanias, Grecia

Descriere

Descriere HOTEL BLUE DOME: 
Hotel Blue Dome este un hotel modern, ideal pentru familii si pentru cei care cauta o vacanta linistita intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Tip masa:
Fara masa,Mic dejun sau Demipensiune.

Localizare HOTEL BLUE DOME: 
Hotelul Blue Dome este situat pe malul mrii in localitatea Platanias.
Dotari camere: 
Hotelul dispune de 2 tipuri de camere: studiouri (25 m2  pentru 2 adulti ), apartamente cu o camera( 40 m2 - potrivite pentru familii de pana la 4 persoane).
Camerele sunt decorate in culori pastelate, camerele au baie, aer conditionati chicinet,cafetiera, frigider, plit si ustensile de buctrie, balcon , TV prin satelit si seif. wi-fi

Facilitati HOTEL BLUE DOME: 
Hotelul dispune de receptie, 2 piscine, bar, zona de servit masa, restaurant, sala de fitness,  sezlonguri si umbrele gratuite la plaja si piscina. 

Clasificare oficiala: 2*+, 
Clasificarea tour operatorului: 3+ 

Web:  www.blue-dome-hotel.gr

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.