Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCEANIS

Hersonissos, Grecia

Descriere

Situat intr-o zona linistita a statiunii Anisaras, hotelul Oceanis*** din insula Creta reprezinta varianta ideala de cazare pentru persoanele in cautarea unei vacante relaxante.Localizare
Hotelul Oceanis este inconjurat de copaci, majoritatea maslini, avand o vedere panoramica, situat in frumoasa statiune Anissaras, la aproximativ 450 m de plaja. Statiunea animata Hersonissos se afla la aproximativ 4 km, iar orasul Heraklion se afla la 24 de km. Aeroportul International Heraklion se gaseste la 2 km distanta de la hotel. Statia de autobuz catre Heraklion si Agios Nikolaos este la aproximativ 800 m. Punctele de atractie cele mai apropiate sunt reprezentate de: Sarantaris Beach (2,3 km, 29 min mers pe jos), Acvariul Aquaworld (2,7 km, 33 min mers pe jos), Muzeul Folcorului Lixnostatis (4,6 km), The Crete Golf Club (4,7 km), Labyrinth Park (5,2 km), Watercity Waterpark (14,9 km), Nikos Kazantzakis Museum (18,2 km), Palatul Minoic din Knossos (19,3 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (19,5 km), Heraklion Public Garden (19,8 km).  

Activitati/Divertisment
Oaspetii au la dispozitie in incinta hotelului urmatoarele: darts, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, teren de tenis, piscina exterioara pentru adulti si separata pentru copii, sala de jocuri cu biliard, jocuri video, tenis de masa (cost extra).

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.