Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun (Adult Only)

Heraklion, Grecia

Descriere

Hotelul Sun Boutique este situat pe frumoasa insula Creta, la doar 150 metri de plaja cu nisip Amoudara si ofera toate facilitatile pentru ca oaspetii sa se bucure de un sejur de vis.Localizare
Hotelul Sun Boutique este localizat in Creta, la o distanta de doar 150 metri de plaja Amoudara. Statia de autobuz se afla la 10 metri, centrul orasului Heraklion la 4 km, iar aeroportul din Heraklion la 7 km fata de hotel.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.