Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avani

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Descriere: Hotelul Avani, cunoscut si ca fostul hotel Movenpick Deira este situat in Dubai, in zona cu cea mai mare diversitate culturala. Statia de metrou Abu Baker este situata in imediata apropiere a hotelului, precum si numeroase restaurante, magazine si super marketuri. Localizare: Hotelul Avani este situat in animata zona Deira, la 20 min de centrul commercial Dubai Mall.Dotari camere: Camerele hotelului Avani sunt spatioase (35-37 m2) si dotate cu echipamente moderne. Au: aer conditionat, TV cu ecran plat, internet gratuit, telefon, seif, minibar, halate si papuci de baie, facilitate pentru preparare ceai si cafea, uscator de par. Facilitati hotel: Hotelul Avani pune la dispozitie un restaurant, un sports bar, precum si room service, centru de fitness, piscine in aer liber.Website: www.minorhotels.com 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.