Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JANNAH BURJ AL SARAB

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Localizare
Jannah Burj Al Sarab este un hotel luxos de 5 stele situat in Emiratele Arabe Unite, in vibranta statiune Abu  Dhabi, aflandu-se la o distanta de 1,7 km de Abu Dhabi Mall, 6 km de plaja si la 36,4 km de Aeroportul International Abu Dhabi.

Site Web
http://www.burjalsarab.ae/

Drinks & Food
Hotelul detine o cafenea localizata in zona lobby, fiind un loc ideal de intalinre unde turistii pot savura una dintre cele mai bune cafele din oras. De asemenea, hotelul are si un snack bar unde se pot savura sortimente variate de gustari, ceaiuri si sucuri naturale.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul pune la dipozitia acestora sala de gimnastica, Jacuzzi (separat pentru femei si barbarti) si servicii Spa.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.