Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bilet avion OTP-TIV-OTP

Dubrovnik, Croatia

Descriere

Detalii charter: Zbor din Bucuresti, aeroport Otopeni pana la aeroportul Tivat din Muntenegru. Zi de operare: luni/Blue Air Perioada de operare: 18.06-17.09.2018 Transfer Tivat – Dubrovnik(Croatia) – Tivat - la cerereDetalii charter
Zbor din Bucuresti pana la aeroportul Tivat din Muntenegru. Zi de operare: luni/Blue Air Perioada de operare: 18.06-17.09.2018 Transfer Tivat – Dubrovnik(Croatia) – Tivat (la cerere)  

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.