Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA 333 Eforie Nord

Eforie Nord, Romania

Descriere

VILA 333 este situată în centrul stațiunii Eforie Nord. VILA 333 este amplasată la o distanță de aproximativ 500 m până la plaja Eforie Nord. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Vila 333 a fost recent renovată și oferă condiții foarte bune de cazare. Este construită pe 2 etaje și are 12 camere foarte spațioase și luminoase, dotate cu baie proprie. | DOTĂRI CAMERE : Toate camerele au minibar, TV, aer condiționat, telefon și Internet Wi-Fi. Băile au cabină de duș sau cadă. Balconele au vedere către centrul stațiunii. | LISTĂ FACILITĂȚI : Aer Condiționat; Balcon; Frigider | FACILITĂȚI COPII : Cazați în cameră cu 2 adulți, 2 copii cu vârsta între 0-11.99 ani au gratuitate la cazare și mic dejun, fără pat; dacă doresc pat suplimentar, achită 50% din tariful unui adult.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie