Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vile BRIZA MĂRII

Eforie Sud, Romania

Descriere

Complexul de Vile BRIZA MĂRII din stațiunea Eforie Sud este situat la o distanță de 100 metri până la mare. Complexul de Vile BRIZA MĂRII este amplasat într-o zonă plină de verdeață, într-o zonă liniștită de pe litoralul românesc. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Complexul de Vile BRIZA MĂRII din Eforie Sud are un restaurant, terasă, piscină cu bar, Internet Wi-Fi gratuit, casă de valori, loc de joacă pentru copii, parcare (în limita locurilor disponibile) și acces gratuit la Club "The One" (situat pe faleză) aparținând complexului. | DOTĂRI CAMERE : Camerele au balcon, baie proprie, frigider, televizor, Aer Condiționat. La cerere se poate oferi și pat suplimentar. | LISTĂ FACILITĂȚI : Piscină; Loc de joacă pentru copii; Parcare; Internet Wi-Fi gratuit | FACILITĂȚI COPII : Tarife pentru copii cazați în cameră cu 2 adulți: -copiii cu vârsta 0-6.99 ani, gratuit, fără pat suplimentar.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie