Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

San Valentin & Terraflor Park Bungalows

Gran Canaria, Spania

Descriere

Activitati/Divertisment
Valentine & Terraflor Park dispune de terenuri de tenis, biliard, tenis de masă, mini golf cu 18 găuri și una dintre piscine este încălzită în timpul iernii.

Localizare
San Valentin & Terraflor Park Bungalows se afla într-o zona rezidențială linistita, dar centrală, in statiunea Playa del Ingles (Gran Canaria-Spania). Complexul este situat ideal pentru a descoperi Maspalomas cu Playa la Tejita și Yumbo Centrum la câțiva pași. O selecție de opțiuni de luat masa sunt, de asemenea, disponibile în zonă. Las Palmas de Gran Canaria, orasul-capitala, se afla situat la 56 km fata de hotel (44 min de mers cu masina), iar aeroportul la aproximativ 30 km (23 min).

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.