Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort

Gran Canaria, Spania

Descriere

Activitati/Divertisment
Panchurro Kid's Club oferă un program de divertisment pentru copii, un loc de joacă, zonă de jocuri de interior și personal specializat care îngrijesc copiii cu dragoste și entuziasm. Copii între 4 și 12 ani se bucură de jocuri și activități, meserii, activități în aer liber, și multe altele. În plus, lângă Clubul Copiilor este piscina cu sectiune speciala pentru copii. Oaspetii cei mari au la dispozitie in incinta hotelului piscină în aer liber (deschisă tot anul), prosoape de piscină, baie turcească/baie de aburi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa și centru de wellness (cost suplimentar), solar, sală de fitness si saună (cost suplimentar).

Localizare
Complexul se află lângă terenul de golf cu 36 de găuri din orașul Salobre, la 15 minute de mers cu maşina de Maspalomas. Aeroportul din Gran Canaria se gaseste la aproximativ 30 km de la hotel, iar capitala insulei Las Palmas de Gran Canaria este la 55 km (aproximativ 46 min de mers cu masina). Cele mai populare si apropiate puncte de atractie sunt urmatoarele: Aqualand Maspalomas (4,5 km), Playa de San Agustín (5,7 km), Palmitos Park (6,3 km), Maspalomas Golf Course (7 km), Anfi Tauro Golf Course (7,1 km), Maspalomas Lighthouse (7,2 km), Playa de Amadores (7,4 km), Yumbo Centrum (7,8km), Cita Centre (7,9 km), Plaja/Dunele Maspalomas (8 km; proximitatea continentului african se simte foarte palpabil, sub forma acestor dune spectaculoase din sudul Gran Canaria), Las Burras Beach (9,8 km), Mogan Port (11,9 km).

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.