Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla

Herceg Novi, Muntenegru

Descriere

Localizare
Hotelul Perla este situat in orasul Herceg Novi, pe coasta Adriaticii, langa promenada si plaja privata a hotelului. In vecinatate se gasesc monumente istorice, printre care si Manastirea Savina, cu o arhitectura in stil baroc. Aerporturile Tivat si Dubrovnik (Croatia) sunt la 25 km distanta fata de hotel.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Hotelul Perla pune la dispozitia oaspetilor sai receptie, restaurant cu specific international, cafe bar cu terasa, plaja privata.
De aseemenea, hotelul ofera sala de fitness, masaj, Yoga, parcare, spalatorie si curatatorie, room service si facilitati pentru copii.