Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 3* Istanbul

Istanbul, Turcia

Descriere

Hotel 3* in Istanbul aproape de zona turistica si de zona de shopping.Facilitatile camerelor
Camerele sunt dotate cu facilitatile standard care includ televizor, telefon, aer conditionat. Se poate opta pentru camere de nefumatori sau pentru persoane cu dizabilitati. Acestea nu sunt insa foarte spatioase.

Facilitatile hotelului
Fiind un hotel de oras, localizat in apropiere de centru, facilitatile standard oferite includ aer conditionat, lift, receptie, seif, servicii diverse si informatii locale.

Localizare
Hotelul este localizat in apropiere de zona centrala si de shopping, oferind acces usor catre punctele de interes locale si catre bazar.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Seif
Receptie 24h
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori