Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE LILIACUL


Descriere

Apartamentele Liliacul sunt situate in zona centrala a statiunii Jupiter, in vecinatatea Hotelului Olimpic si la 150 de metri de plaja. Complexul cuprinde vile formate din 4 apartamente ideale pentru familiile cu copii. Fiecare apartament din cadrul Vilelor Liliacul are intrare separata si este format din living cu canapea extensibila, televizor si frigider, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus. Apartamentele situate la etajele vilelor sunt dotate cu aer conditionat, iar cele amplasate la parter sunt prevazute cu terasa spatioasa, amenajata cu masa si scaune. Complexul de vile este ingradit si pazit, fapt care asigura turistilor siguranta si intimitate. In interiorul Complexului Liliacul sunt amenajate un loc de joaca pentru copii si un spatiu pentru barbeque dotat corespunzator. Serviciile de masa sunt asigurate in cadrul Restaurantului Olimpic, situat in imediata apropiere a Vilelor Liliacul. Restaurantul va ofera vedere catre mare si un meniu inspirat din bucataria romaneasca si cea internationala. Oaspetii Vilelor Liliacul au acces gratuit la plaja privata a Hotelului Olimpic. Pe plaja sunt amenajate o terasa si un loc de joaca pentru copii.

Apartamentele din cadrul Vilelor Liliacul Jupiter sunt formate din living, dormitor si baie. Living-ul cuprinde o canapea extensibila sau 2 fotolii extensibile, masuta pentru cafea, televizor cu televiziune prin cablu si frigider. Dormitorul este prevazut cu pat matrimonial, sifonier in 3 canate, oglinda si pardoseala acoperita cu mocheta. Toate baile sunt prevazute cu cabina de dus.
Apartamentele situate la parter dispun de terasa cu masa si scaune, iar apartamentele amplasate la etaj sunt dotate cu aer conditionat.

Pachetul cu All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, acces gratuit la plaja cu 2 sezlonguri/camera, la locurile exterioare de joaca pentru copii 2-12 ani, la locul interior de joaca cu animatie, activitati specifice si supraveghetor pentru copii 2-8 ani, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), internet wi-fi gratuit in spatiile publice (restaurant, receptie, bar, terasa, plaja), acces la biliard, tenis de masa (in limita disponibilitatii), program de fitness gratuit in aer liber. Seara se vor desfasura spectacole pentru copii in incinta locului de joaca interior si program artistic pentru adulti cu muzica live in restaurant. Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.). Micul dejun este servit in intervalul 07:30-09:30, pranzul este servit in intervalul 12:30-15:00, cina este servita in intervalul 19:00-21:30, iar snack-urile (mini-pizza, produse de patiserie) vor fi servite intre orele 17:00-17:30, in locuri special amenajate pe terasa. Bauturile non-alcoolice: racoritoare din gama Pepsi-Prigat, apa, ceai, cafea, se servesc la draft in intervalul orar 07:30-19:00. Bauturile alcoolice autohtone: coniac, gin, vermouth alb si rosu, whisky, vodka, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului doar in timpul meselor, numai in incinta restaurantului. Berea se serveste la draft in intervalul 10:00-19:00. Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina. Hotelul dispune si de o terasa cu vedere la mare. La restaurantul terasei precum si la barul din incinta hotelului, servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetul all inclusive. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sunt forma de bufet suedez sau a la carte, in functie de numarul de turisti cazati in hotel (minim 60 de persoane pentru a se organiza masa in sistem bufet). Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru pachetele cu All inclusive. Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.



Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.