Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THEONIA

Kos, Grecia

Descriere

Facilitati camere
În cele 48 de camere renovate în stil modern, pot fi cazaţi între 1, 2 sau 3 persoane. În camere turiştii vor avea aer condiționat ( 4 euro/zi), televizor, telefon, radio, uscator de păr, balcon, baie privată, mini frigider.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor piscină, zonă pentru mic dejun, recepţie 24 h, seif (la cerere), cameră pentru bagaje, cafenea, bar, living cu TV, facilităţi închirieri mașini sau motociclete, mic dejun continental. Seif la  recepție (contra cost 10 euro/săpt.), internet gratis la recepție.

Plaja
Plaja publică este situată la 100 m de hotel, iar tariful pentru un șezlong este de aproximativ 5 euro/zi.

Localizare
Hotelul este situat în partea de nord-vest a insulei, în capital insulei, Los Town, la numai 500 de metri distanță de port și de centrul orașului, oferind un mediu liniștit și prietenos pentru vacanța ta. Hotelul a fost construit în anul 1981, iar ultima renovare a avut loc anul trecut, în 2015.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.