Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Duomo Villa

Kotor, Muntenegru

Descriere

Localizare
Hotelul Villa Duomo este situat în orașul Kotor, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja. Villa Duomo este situata lângă Catedrala Sf. Trifon, la 2 minute de mers pe jos de Biserica Sf. Luca si de Muzeul Maritim. Aeroportul  Tivat se afla la 10 km de Kotor iar aeroportul Cilipi (Dubrovnik, Croatia) se afla la 25 km. Orașul Budva și plaja Mogren se află la 25 de minute de mers cu mașina de hotel.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Villa Duomo pune la dispozitia turistilor terasa, gradina, camere de familie, camere pentru nefumatori, Wi-Fi si parcare.
Hotelul Duomo oferă, la cerere, un serviciu de transfer de la/la aeroport precum și serviciul de închiriere de mașini.