Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creina

Kranj, Slovenia

Descriere

Detalii oferta
Prețul include: cazare, lenjerie de pat, ski pass de 4 sau 5 zile, parcare; Se achită obligatoriu în agenție: taxa de stațiune 2 €/ persoană/ noapte.

Localizare
Creina este un hotel de 4 stele situat în centrul orasului Kranj, foarte aproape de patinoar și de orașul vechi medieval. La 10 minute se află Muzeul Gorenjska, Biserica St. Cantius și Castelul Kieselstein.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Hotelul oferă recepție, restaurant, cafenea, room service, rent a car, transfer de la/ la aeroport,  cameră de depozitare bagaje și echipamente de schi, ATM, spălătorie, magazin de suveniruri, parcare, Wi-Fi.
Tip de masă: Demipensiune (mic dejun si cină de tip bufet).