Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Marina Hotel

Lefkada, Grecia

Descriere

Hotelul Santa Marina din Agios Nikitas, insula Lefkada, este un hotel modern, decorat in stil traditional grecesc.Facilitati camere
Hotelul dispune de 56 de camere, dintre care unele pot gazdui pana la 4 persoane. Toate camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, mini-bar, Wi-Fi gratuit in zonele publice, televizor.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant – bar, o piscina de lux cu bar, gratar, terasa, toate avand o vedere panoramica foarte frumoasa asupra marii. Parcarea este privata si gratuita.

Localizare
Hotelul este situat pe partea de vest a Insulei Lefkada, in statiunea Agios Nikitas, la 500 m de plaja si 12 km de capitala Lefkada.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie