Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALKYON APARTMENTS AND VILLAS

Descriere

Exceptional 9.7 Booking.com Complexul e apartamente este apreciat in special pentru personalul dedicat si pentru locatia sa, preferata de cupluri. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Complexul de apartamente se afla la cca 100 m de mare, in Lygia, la 4.5 km de orasul Lefkada si 25 km de aeroport. La cca 100 m se gasesc magazine.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, camera pentru bagaje, gradina, parcare, acces gratuit la internet WIFI, bar, bar la piscina, piscina exterioara pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina. Contra cost: spalatorie, servicii medicale, inchiriere masini si barci.

Facilitati camere

Complexul de apartamente consta din 4 cladiri si receptie, avand in total 6 apartamente studio, 8 apartamente cu doua camere si 2 apartamente cu 3 camere. Cladirea Kiri are parter si etaj si contine 2 apartamente studio si 4 apartamente cu 2 camere. Cladirea Kalypso are parter si etaj si contine 4 apartamente studio si 4 apartamente cu 2 camere. Toate studiourile si apartamentele au chicineta cu frigider si plita electrica, TV satelit, aer conditionat, seif. Cladirea Aiolos are bucatarie si living cu 2 canapele zidite la parter, si doau dormitoare la fiecare din cele 2 etaje, ambele cu baie, decorate in stil traditional. Cladirea are terasa privata si balcoane si are capacitate maxima de 6 persoane. Cladirea Apollon are un design similar, la parter aflandu-se bucataria si living-ul cu canapele zidite si terasa privata. Dormitoarele de la primul si al doilea etaj au ambele baie si balcon si sunt decorate in stil modern.

Drinks & Food

Complexul de apartamente nu ofera masa. In portul Lygia se gasesc taverne, magazine si baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.