Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DA VILA (D)

Madeira, Portugalia

Descriere

Descriere: Conceptul acestui hotel a fost acela de a utila de materiale rustice locale la exterior (lemn si pietre din Madeira), dominant fiind albul, cu un design interior modern si minimalist - rezultatul fiind un contrast foarte atractiv.
Localizare: In centrul orasului Ponta do Sol, unde gasiti baruri mici, restaurante si magazine, la aproximativ 17 km de Funchal (serviciu de transfer, 1 x pe zi, de luni pana sambata). 
Plaja: Plaja cu pietris chiar peste strada.
Facilitati hotel: Restaurant cu terasa, bar, internet Wi-Fi, cu acces la facilitatile hotelului vecin Estalagem da Ponta do Sol (piscina, sauna, fitness - situat la aproximativ 3 minute de mers pe jos), parcare publica in imprejurimile hotelului. O data pe zi (de luni pana sambata) serviciu de transfer la plaja si catre punctul de plecare pentru Levada.
Dotari camere: 15 camere de aproximativ 24 de metri patrati, dotate cu: TV, minibar, aer conditionat, seif, telefon, uscator de par, baie cu dus. Toate camerele au vedere la mare. 
Masa: Micul dejun bufet, cina la alegere intre 3 feluri de mancare.
Website: http://www.pontadosol.com/hoteldavila/

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.